Masih MENCARI...

Kawan-Kawan KIta..

Thursday, June 30, 2011

SET CINDERELLA BUNGA KANGKUNG

Mula -mula tengok duluuuuu.........

wokehh... ini lah set anak beranak Cinderella.. hehehe..memandai bagi nama tuu. Yer lah sebab teko tu biasanya kalau jenis Bunga Padi memang banyak.. dan kolektor PML panggil ia adalah bentuk CINDERELLA.. ntah lerr kenapa.. nak jadik rezeki.. telah dapat Kita lengkapkan set ini. Alhamdullilah dengan bantuan rakan2 dan sahabat handai yang memahami hobi dan ketaksupan Kita. Teko tu dah lama kita dapat... kita memang Bid dulu tuu hehehe... memula rasa cam mahal.. tapi dah lama... wahh berbaloi-baloi.
hehehe... ini lah dia set Creamer dan Sugar Pot dari keturunan CINDERELLA.. baru ajek dapat. Berkat jasa baik orang dari KAMPAR.. tidak lah dapat disebutkan namanya. Sebab atas permintaan Tuan punya badan. Tak kisah lah ..tapi kita berterima kasih dan bersyukur kerana dipertemukan jodoh dengan keluarga CINDERELLA nie... kir aleh tutup buku.. woiii... musti duk tanya mana pulak set cawan nyaa... hehehe... kelako kan.. sebab dia duk dalam kotak.. puas lah nak mengeluarkan satu satu. tak peee.. yg pentingg... orang kuat dah bergamboo... MODE... happy gilerrsss niee... thank youuuu.. yahoooooo


BARISSS.. barissssss.. sediaaaa... amboiii... lawooo ekkkBergambo dengan Mak dia... cewahhh...Nie pulak mak dia bergambo dengan anak NO.2..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...