Masih MENCARI...

Kawan-Kawan KIta..

Monday, November 21, 2011

Errmmmm.... Amacam???

Assalamulaikumm... amacam.. cuti cuti malaysia dah bermula... hunting2 korek2 gali2 pun bermula... hehe... memana hak ada bakan terpendam.. dendam terpendam inilah masanya nak tunjuk skill hunting munting.. hehehe semoga berjaya... kita tak dek hunting nyer... semua duk pakat duk depan lappy ajek... hehe.. untung sabut dapat.. untung batu tenggelam.. abis saper hak rugi???
Wokeh.. terbaru... tu dia cam dalam pikas.. semua TUUUuuuu.. haaa... hasil rembatan kontrovesi.... apa kah kontrovesi tersebut.. bior lerr.... sebab menda dah lepas.. kita tak dek niat lain .. kita still nak berkawan... alhamdullilah... rezeki kita... dapat lerr... TERIMA KASIH MIMIE... terima kasih banyak2... dapar FREE gift lagik... even kita jumpa cam posman anto parcel... tapi kemesraan yang beberapa saat tu happening sangat terlekat dalam kepala otak nie haaaa... sonok wa cakap luuuuu...

hehehehehehe.... best takKkkkkk.... alah yang kita punya hak BUNGA KANGKUNG ajek.... hak lelain tu kawan2 punya.. kita tolong amikan ajekk.. mudah mudahan semua pi hak hepi.
Ini ajek lah kita punya..... haaaaaaa... lawoooooooOO....kannn..... alhamdullilah dah boleh bawak kuor.. pikas nie dari senarai BK WANTED hehehe.. sebab dah dapat... alhamdullilahhh.... alhamdullilahhhh..... terima Kasih Mimie
Ini untuk kak Radia... nunnnnnnnn.... di Temasik.. semoga dia hepi dengan SEaSHELL Biru nie... ehh cun juga lahh..kalau nengok live..... wakakaka.. tak moo..tak moo terjebakk....
ini tuk CIKGU AZAH..... haaaa... nunnnnn jauh di KK Sabah... dah packing cun2 dah dah pos out dah pun... moga2 selamat sampai lah hendaknyerr... aminnnnnn

1 comment:

  1. Adui kak yan.. kita tergoda pulak dgn yg kaler biru tu.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...