Masih MENCARI...

Kawan-Kawan KIta..

Thursday, February 2, 2012

KEcil Kecilann.

Assalamualaikumm... N3 kali nie sekadar dipinggiran... sedih ajekk bunyik..memang mode agak sedih... naper ekk... tak peee... bukan masalah besar masalah kecil aje.

Haaaaa,,sebab masalah kecil kita pun N3 lah yang kecil kecilan nie.. teko2 Bk saiz comel comelan... kita amik gamba sebelah kita letak lighter... tak tahu nak letak banding ngan apa.. lighter kot semua umah ada kan ekk..jadik leh ler bayangkan saiz teko tu .. wokeh enjoy pikas....

Huwaaaaa..... adik akak dah tak dekkk kat Fb....

kontijen... kanak2 comel ada macam2 bentuk.. maybe ada lagi yg lain tapi setakat ini..ini aje yg ada dalam simpanan kita... ermmm..

bentuk Pear..ke bentuk granite... alah bom tangan tu lahh... kita ada 2 biji yang ini.
bentuk labu.... datang dari Singapore nie.. jangan tak tahu nie nak beri tahu.. bentuk ini ada lagik yang lebih kecil dari yang ini.. kita ada 2 saiz..tapi sebiji lagik saiz sedang.
ini teko bulat biasa.. kita ada banyak versi... bunga besar bunga kecil.. bunga dedalu pink dan bunga dedalu biasa,,, ermmmm
Ini pun teko bulat biasa.. cuma saiz dan versi bunga lelain.
Itu ajek lahhh.. tuk kali nie... Bunga kangkung sekarang dah slow... maybe sebab dah ramai kolektor dahh.. tak kisah lahh..lagik ramai lagik meriah.. dengar citer FB nak tutup ekkk... harap2 kalau betul jangan lah silaturahin yg terbina kat Fb tu terputus.
Buat adik akak... semoga berjaya dalam apa pun bidang yang diceburi... akak doa kan yg terbaik untuk kamu.. even kamu tak tahu pun akak ada Blog nie haaa.... tak pee.. kalau kamu tak dapat baca ini.. cuma minta Allah..sampai kan salam buat kamu. aminnnn

2 comments:

  1. mana yg ada 2 biji tu pass kat sini sebijik..byk pahala tau! haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...