Masih MENCARI...

Kawan-Kawan KIta..

Wednesday, September 12, 2012

Terkedu Nengok Signage lah pulak

Assalamualaikummm..
 
Kann.... terkenan kat signage Plak.... masalahhhhh... dah ler susah nak jumpa.. harga plak... bukan main tinggi.. duk buat N3 berangan lah nie..
 
Kann... jangan lah heran kalau Blog ni carcamarba.. yer lah dah nama pun.. THIS IS WHAT I LIKE... apa kita suka kita wat N3 kalu tak suka... kita minta maap lahhh...
Kannn... tunjuk gambar kasik gempak ajekkk... huwaaaaa.. tu bukan kita punya coleksenn.. (colection. ler maknanya tadik) .. itu koleksen "GAMBA^ AJEK" signage kita.. asal kita jumpa gambar YANG ORANG PUNYA kita terbekenan kita pun copy save and paste kat sini.. alah wat pembakar semangat (yg mana semangat selalu cepat malap) dulu kita ada lah tercakap kat sorang runner.. kita cakap.. kita tak akan terjebak dengan menda laha kepingan2 besi nie.... sekaliiikkk... haaaaaa.. gua sulah jatuh cinta lah pulak.. cakap terus terang.. manyak mahal oiii dia punya hantaran.
 
jadik... kita abadikan saja gambarnya.. hahahahaha...
 
NIe... semua yg kita duk angan2 nak kolek... (berangan tak kena bayar derrrrr....)
 

 
 

 sedang diUSAHAkann.... kalau dapat sonok.

Signafe F&N nie .. sebenar kita pernah jumpa dengan harga sangat2 rendah.. tapi masatu kita BODO lagik... masa tu dengan riaknya cakap.. bagik peree pun tak moo... sekarang amik KOOOooo.. padan muko kauuu... syaitoNNnnn.... mahahahahaha... sabor ajek lahh kann... tak pe lahh.. nak wat camana...

 
7up... versi lama tu memei cunggg.
 
Nak jadik citer memang kita suka 7up dari duluk... kita suka minum dia lahh.pas tu mas akita sekolah rendah kita gila FIdo DIDO tuu.. siap ada pencil case fido dido... nie hajat nak ler dapat sekepin sign cam kat atas.. tapi versi kecik.. janji ada gambar botol lama tu pun Ok gakk... ntah memana duduknya... kita ada interview kawan kita.. tapi tak nak kasik info.. kedekutt benorr ilmu.. tak apa.. saya sayang kawan2 saya... hehehehe... sign bukan leh bawak masuk kubur punn...
(note: tu gambar orang lain nyer koleksi.. kita cilok kat FB.)
 

Coke Button.... ermmm.. tengah carik2 gak.. Hajat nak besaqqqq koo.. tapi budged ciput wakakakakaka.... tak dek lah nak besau sangat cuma besaq sket dari yg 12in .. tapi sebenar tak minat sangat Coke.. ntah tak tahu ler kenapa... duk servey2 ajek.. duluk.. ada yg murah kita sapu.. kalau takk.. tak peeee...


Menjunjung ler pulakkkk....

Wakakakaka.. Ini lah.. signage sulung dalam gengamann... ( note: tapi nie bukan kita nyerr.. kita nyer dah siap frame.. dah siap gantung.. tapi kita tak amik gambar..malehhh. tu copy dari FB gakk) hahaahahaha... adehh.. tu ajek yg mampu buat masa ini. kita nyer lebih kurang yg dalam gambar.. tapi warna cam oren tu.. kita punya kalar merah.. pas tu kitanya.. ada lubang sket.. apa leh buat yg karat yg lubang ajek termampu...

Ada banyak gak sebenar kita suka.. macam signage iklan rokok.. dan beberapa jenis soda lagik. tapi tuk permulaan... tak dek menda pun kita dapat lagik.. mahahahaha.. mudah2an adalah orang diluor sana nak jual .. kat kita pada harga TERmampu.. tak mampu.. duk dendiam molot jangan langsi.. hehehe..

 
TUuuu... nak tambah sket ajek lagik... tin susu sain 3in pun sekarang kita duk kolek gak.. aper menda ntah.. dari pada bunga kangkung.. udoh sampai ke barang karat.. Hubby dah tak leh wat aper.. dia tengok ajek.. janji budged bulan jangan mintak lelebih.. huwaaaaa... tu pasal lerr... .. anyway.. time acih papa.. sebab paham dan sporting ngan hobby kita. ehehe.. even kadang2 papa bising2 sket2 kat kita.. tapi papa is The best husband in the wholeeeeee... worlds. Thank you Allah..
 
( Nota kaki : maaf lahh... macan rasa tak bersalah ajekk.. hapdate blog setelah sekian lamaaaaaa... hehehehehehe.... bukan tak mo hupdate.. tapi tak mampo nak hubdate.. OO.. raya nak habis dahh...
SElamat hARI Raya.. dan Maaf Zahir dan batin.. dari Kita... tq sebab still jenguk kat sini.. even patblas tahun sekali baru ada N3 baru.. hehehe.. haaaa.. budak blog sebelah sibuk suruh hupdate.. dah hupdate dahhhh... TQ)
 


3 comments:

  1. saya lani jadi macam kak yan dulu....kalo tengok ni saya tak der perasaan pun lagi...harap2nya tak der perasaan sampai bila2 lah...sebab kasi can kat orang yang minat ni...kang kalo saya minat jenuh dok berebut....kikiki...selamat hari raya...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. hahaha.. Sya.. betoi. jangan ler nak ada perasaan kat menda nie ekk.. jenuh plak akak nak berebut ngan hang nanti.Hang kumpul teko rose2 sudah.. sebab akak takdek perasaan pada rose2 tu.. hehehe.. Selamat Hari raya Maaf zahir batin yer Sya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...