Masih MENCARI...

Kawan-Kawan KIta..

Wednesday, April 27, 2011

SUGAR POT/BOWL IDAMAN.. akhirnya ku miliki

Bagai pungguk rindukan bulan, macamtulah perumpamaan bagi pengumpul pengumpul PML semua apabila barang atau item yang dihajati masih belum diketemui.

Bagai bulan jatuh keriba.. camtu lah bila seorang teman memberitahu yang jadi buruan dan Idaman sudah hampir dalam gengaman. Apakah barang idaman hati kita.. tak lain dan tak bukan.. SUGAR BOWL atau mangkuk tempat gula BK (Bunga Kangkung).

Tapi kalau dah jodoh tidak kemana, asam digunung garam dilaut masak asam pedas bertemu jua.. akhirnya berjaya jua ku miliki.

Happy bukan kepalang, cam si kudung dapat cincin.. adoii.. sonok sangat nie.. masa tengah taip nie pun seronok sangat sangat. Harga jangan ditanya..kalau dah suka semua OK saja.
Happy Gather Gather.. so ibarat kata taukeh kedai antik.. dah boleh tutup buku. untuk set Aladin nie.. untuk set aladin nie biasanya cawan yag sesuai adalah cawan ML..atau molot jahat.Tertawan dengan kecantikannyerr..ibarat kata Kak Siti Aina dari blog WARISAN NENEKIni Partnernyer yg dah lama menungu..kalau dah jodoh tidak kemana

KIta pernah cakap..kalau kita dapat SuGar Bowl Idaman hati nie.. kita dah slow dah hunting..

Tapi kalau ada rezeki dan berjodoh dengan item2 rare lagi... apa salahnyerr..cuma target besar kita dah tercakap. Syukur alhamdullilah kerana rezeki bersama ku..

kepada kawan kawan kolektor yg lain.. kuncinyer ialah jangan putus asa.. dan sabar sepanjang waktu.jangan jemu bertanya dan mencari.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...