Masih MENCARI...

Kawan-Kawan KIta..

Monday, April 18, 2011

TUREEN TELINGA..

Assalamulaikumm... Akhirnya.. betemu jodoh juga dengan TUreen Telinga nie.. walaupun dapay badannyer ajer.. tapi tetap ku gembira. Terimo kaseh Pn.Zaza from
ZAZALIMIEY COLLECTION.. duk tulung ke ambe. terimo kaseh deh..(konon lorat kelate) Ha... kena panggil TUREEN TELINGA..sebab.. dia ada 4 tangan kecil di kiri dan kanan.. sebab nak dipanggil tangan cam kecil sangat.. maka dipanggil telinga.. (siapa pulak ada 4 telinga ekk..??). Tak peduli dan tak kisah.. apa orang nak panggil tapi ini ku gelak Tureen Telinga.. Punyer ler happy.. sampai ku curik 2 keping gambar dari FB dah Zaza tuu (tak mintak izin pun.. ku sapu jekk.. terima kasih sekali lagi Zaza) Nak tengok Rupernyer si Tureen Telinga.. mehhhh (sambil pimpin tangan)


Gambar yg ke-tama(note:ini gambar Pn.Zaza Yg punya..heheh)gambar masa duk kat umah Tuan Tanah.. nampak ada 2.. memang lerr satu tuk tuan tanah satu tu kita.

Gambar yg ke-Dua


(note: pun gambo Pn Zaza punya... saje suka kant benbunga yg banyak tuu)
Lepas edisi merendam dan mencuci..gambar sebelum masuk kotak dan menuju ke pangkuan kugambar yg ke-3 dan ke-4(gambar nie Sdn.Bhd. punya)

Hehehe..lepas sign ngan budak kurier tu terus bukak kotak cam, bebudak dapat hadiah besday tak pun cam hari xmas.. terus ku posingkan dengan TUTUP angkat dari Tureen lain.. Tureen nie 10in.. nampak tak..telinga yg Kontrovesi tuu.. amacam.. boleh tahan kannn.. wang hantaran pun boleh tahann.. apa boleh buat barang susah dah sekarangg.. Yang penting happy dan jangan gaduh2..heheh tak baik tuhan marahh.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...